MusikRagam Bangsa

Keren, Ada Lagu Los Dol versi Santri !

ENERGIBANGSA.ID – Nama Denny Caknan nampaknya semakin meroket, pasalnya lagu-lagunya tidak hanya masuk ke kalangan sobat ambyar, tapi juga mulai digandrungi kalangan santri juga.

Terbaru, ada lagu dengan nada persis lagu Los Dol, namun liriknya digubah versi santri, dengan memasukkan pesan-pesan moral untuk mengaji.

berikut adalah lirik lagu Los Dol versi santri,

“Los dol dang lanjut leh mu lalaran

Cek apal-apalane yen rung khatam rampungne

Tenan mas mbak santri, yen kesusu bali

Kabarmu ditunggu, karo wong tuamu

Muleh omah sangu ilmu mondokmu

Gaweo los dol, blas rausah rewel

Nyanding kitabmu, sing perlu disetel

Tutuk-tutukno, mumpung awakmu rung tuwo

Ngesuk mben, ben ora gelo

Kok mempeng-mempengi,

kok sabar-sabari Jo kesusu rabi, ndherek Pak Kiyai

Senajan ra nduwe duwit blaass, tetep legowo lan ikhlas

Insya Allah, diberkahi….”

Lirik Asli Lagu Los Dol

Los dol ndang lanjut leh mu whatsAppan

Cek paket datane, yen entek tak tukokne

Tenan dik elingo yen mantan nakokno

Kabarmu tandane..

Iku ora rindu

Nanging kangen kringet bareng awakmu

Tak gawe los dol blas aku ra rewel

Nyanding sliramu sing angel disetel

Tutuk-tutukno chatingan karo wong liyo

Rapopo, aku ra gelo

Kok tutup-tutupi, nomere mbok ganti

Firasat ati angel diapusi

Senajan mbok ganti tukang las, bakul sayur lan tukang gas

Titeni, bakale ngerti.

(Reff)

Los dol ndang lanjut leh mu Whatsapp an

Cek paket datane, yen entek tak tukokne

Tenan dik elingo yen mantan nakokno

Kabarmu tandane

Iku ora rindu

Nanging kangen kringet bareng awakmu

Kok tutup-tutupi, nomere mbok ganti

Firasat ati angel diapusi

Senajan mbok ganti tukang las, bakul sayur lan tukang gas

Titeni, bakale ngerti

Los dol ndang lanjut leh mu Whatsapp an

Cek paket datane, yen entek tak tukokne

Tenan dik elingo yen mantan nakokno

Kabarmu tandane

Iku ora rindu

Nanging kangen kringet bareng awakmu

Related Articles

Back to top button